Tevékenységi területeink:
Távsegítség indítása Távsegítség indítása
c5 IT minősítési rendszer cikk fényképe

c5 IT minősítési rendszerPublikálva: 2012. január 6.

c5 IT minősítési rendszerünkben öt kulcsfontosságú pont köré gyűjtöttük azokat a feltételeket, amelyek teljesítése esetén egy vállalkozás informatikai rendszere megfelel a mai kor elvárásainak, képes kiszolgálni a korszerű informatikával szemben támasztott követelményeket.

C5 minősített IT rendszer fő területei:
  Adatok biztonsága – tárolás, mentés
  Elektronikus kommunikáció – e-mail, csoportmunka, on-line kapcsolat
  Informatikai hálózat védelme – behatolás-, vírus védelem, spamszűrés
  Kliens oldali eszközök kezelése – asztali és mobil eszközök, perifériák
  Üzemeltetés – rendszerfelügyelet, megelőzés, hibaelhárítás

A felgyorsult üzleti életben kulcsfontosságú az információk gyors áramlása, az jut versenyelőnyhöz, aki gyorsan reagál a változásokra.

A vállalkozás számára fontos adatok értéke felbecsülhetetlen, ezek elvesztése vagy illetéktelen kezekbe kerülése helyrehozhatatlan károkat okoz.

Úgy határoztuk meg a kulcspontokat, hogy azok a vállalkozás méretétől függetlenül azonosak legyenek, különbség csak a pontok teljesítéséhez használt eszközökben van.

Ha Önnek csak egyetlen számítógépe van, ezzel kapcsolatban is megfogalmazódnak elvárások, amiknek teljesülniük kell. Ha az Ön vállalkozása tíz, ötven vagy akár száz alkalmazottat foglalkoztat ezek az elvárások hasonlóak, csak a lépték más, és más megoldásokat kíván az informatikától.

Ezért ajánljuk, hogy vegyen részt minősítési programunkban, ily módon biztos lehet benne, hogy cége képes a gyors kommunikációra, adatai biztonságban vannak, az IT rendszer mindig rendelkezésre áll, hogy kiszolgálja Önt és munkatársait!

Ha találunk olyan pontokat, ahol javítani lehet az informatikai rendszer felkészültségén, megoldásokat kínálunk ezekre!

Amennyiben minden kulcsfontosságú pontban megfelel IT rendszere a felállított feltételrendszernek, erről tanúsítványt állítunk ki, amely mások számára is világossá teszi, hogy az Ön vállalkozása használja a korszerű informatika adta lehetőségeket, cége kiemelten kezeli ezt a területet!


Hibaüzenetek Microsoft letöltőközpont Windows Update Microsoft Answers Fix it COM5 LTD. - D&B Certificate