Üzleti filozófiánk

Ügyfeleink magas minőségi elvárásainak megfelelően megtervezett, kivitelezett és üzemeltetett IT rendszerek, költséghatékonyan forgalmazott eszközök és szoftverek, melyek együttesen biztosítják informatikai infrastruktúrájuk tökéletes üzemelését, hozzájárulnak hatékony működésükhöz, fejlődésükhöz.


Rendszertervezés

A legrövidebb idő alatt kivitelezhető, költséghatékony, az igényeinek megfelelő rendszert tervezünk Önnek, amely a leginkább segíti az Ön munkáját, tevékenységét. Önnek már csak a bevételének fejlesztésére kell koncentrálnia.

Kereskedelem

Széleskörű beszállítói hátterünkkel, a felmerülő igényeknek a legrövidebb határidővel és a legjobb ár-érték aránnyal tudunk megfelelni.

Rendszerintegráció

Nagy tapasztalattal rendelkező, képzett munkatársaink a korábban elkészített rendszerterv alapján, gondos körültekintéssel helyezik üzembe az Ön új IT rendszerét. Gördülékeny átállást biztosítunk, amely a későbbi zavartalan működést is megalapozza.

Üzemeltetés

A zökkenőmentes működéshez elengedhetetlen a szakértő, előrelátó, megelőző üzemeltetés. Szakembereink akár 24 órás felügyeletet, rendelkezésreállást biztosítanak, akár 2 órán belüli hibaelhárítással.

Rendszerfelügyelet

Önnek csak a termelésre, a szolgáltatásra, a bevételre kell felügyelnie, ha az IT Rendszerfelügyeletet ránk bízza. Sokéves tapasztalattal folyamatos rendelkezésre állást biztosítunk Informatikai rendszerében.

Javítás, karbantartás

Meghibásodott készülékét szakképzett szervízeseink a legrövidebb időn belül megjavítják, hogy Ön minél hamarabb újra használhassa. Rendszeres, megelőző karbantartási szolgáltatásunkkal a meghibásodások nagy része kiküszöbölhető, hogy javításra ne is legyen szükség.

Hálózatépítés

Minden informatikai rendszer alapja egy jól megépített strukturált kábelhálózat. Megtervezzük, kivitelezzük, Önnek már csak használnia kell!

Felhő alapú szolgáltatások

Nagyvállalati informatikai infrastruktúra, kisvállalati áron. Ezt nyújtják Önnek a legkorszerűbb felhő alapú szolgáltatások!

Outsourcing

Saját IT munkatársakkal rendelkező ügyfeleink számára szakképzett munkaerőt biztosítunk az üzemeltetési feladatok gyors, rugalmas ellátására. Így Ön áthidalhatja az alkalmanként megnövekedett IT támogatási igényeit vagy speciális feladatainak megoldását.

Informatika rendszer felmérése

Felmérésünk során kulcsfontosságú pontokat vizsgálunk meg, amelyek eldöntik, hogy egy vállalkozás informatikai rendszere megfelel-e a mai kor elvárásainak, képes-e kiszolgálni a korszerű informatikával szemben támasztott követelményeket.


Lépjen kapcsolatba velünk!

Ha felkeltettük érdeklődését, keressen minket!